Servicii de curatenie dupa Constructor

29/10/2021

Odata cu finalizarea lucrarilor de costructie sau renovare ale unei locuinte sau alte cladiri, urmeaza procesul indelungat si greoi de curatenie. De multe ori curatenia clasica realizata cu produse caznice nu da rezultatele dorite, deoarece in urma procesului de constructie/renovare rezulta mult praf, geamuri stropite cu lavabila si mobila murdara.

Pentru ca procesul de curatenie sa dea rezultatele dorite este nevoie de produse profesionale si o echipa de oameni bine pregatiti. Desigur ca, proprietarul poate sa isi achizitioneze produsele necesare si sa petreaca cateva zile curatand spatiul. Insa, de cat timp, bani si effort este nevoie pentru acest lucru?


Cu singuranta nu de putini, iar pentru a face aceasta activitate cat mai eficienta, firmele de curatenie iti stau la dispozitie.
Alege sa optezi pentru curatenia dupa constructor profesionala, realizata de Cleaner Cluj. Iata serviciile oferite:

Aspirarea si curatarea suprafetelor si a podelelor

Dispunem de aparatura performanta, special conceputa pentru a curata in profunzime podelele. Rezultatul va fi o podea cu totul curata, fara praf imbibat in parchet sau alte suprafete.

Spalarea manuala sau mecanica a podelelor, si a altor suprafete

Dupa procesul de eliminare al prafului de pe podele, spalarea profesionala vine in completare si astfel, se va obtine o suprafata neteda si stralucitoare.

Curatarea vopselei ramase pe geamuri, usi, tocuri si a altor suprafete

Stropii de lavabila ajunsi pe geamuri, usi si alte suprafete sunt probabil cel mai dificil si migalos pas. De obicei prin curatenia clasica acestia nu vor fi indepartati intr-o singura etapa si necesita un proces indelungat. Astfel, Cleaner Cluj iti vine in ajutor si te scapa si de acesta grija.

Spalarea geamurilor si a pervazelor

Curatarea geamurilor este un proces care necesita mult efort, dar poate sa devina si periculos. De aceea, o firma de curatenie vine in ajutorul tau.

Indepartarea petelor de vopsea lavabila si ciment de pe toate suprafetele

Spalarea faiantei din bai si bucatarii

Igiena din baie si bucatarie este mereu o prioritate, iar pentru asta e important sa se realizeze o curatenie adecvata.

Spalarea si dezinfectarea grupurilor sanitare si a bucatariilor

Curatarea plintelor, caloriferelor, prizelor si a întrerupatoarelor

 
Sunt activitati de curatenie care necesita mult timp, daca ar fi sa le realizezi de unul singur. Insa, cu ajutorul unei firme de curatenie acest lucru se face cu usurinta, iar detaliile vor face diferenta.
Apeleaza cu incredere la Cleaner Cluj si vei beneficia de servicii profesionale, calitate garantata si de o echipa profesionista.


Citeste si alte articole care te-ar putea interesa: