Avantajele pe care le ofera firma de curatenie

30/9/2020
Daca conduci sau administrezi o firma si grija curateniei periodice iti da batai de cap, in acest articol vei gasi avantajele externalizarii serviciilor de curatenie.
  1. Costuri reduse comparative cu o echipa in-house

Daca alegi sa colaborezi cu o firma de curatenie vei plati un abonament lunar, inferior unui salar brut, dar si net pe care l-ai oferi in mod normal unui angajat pentru curatenie. Asadar lipsa unui angajat te va scuti de platit taxe, de perioade de concediu, asigurari, etc. Firmele de curatenie iti ofera tot ce ai nevoie la un pret avantajos.
  1. Servicii complete

Daca alegi sa lucrezi cu noi, iti punem la dispozitie o gama larga de servicii pe langa serviciul de curatenie propriu-zis. Asadar, vei avea acces la serviciul de aprovizionare cu consumabile, servicii de curatare calculatoare, alpinism utilitar, mesteri priceputi si echipamente de protectia muncii.
  1. Produse profesionale

Deoarece avem o experienta vasta in acest domeniu, cunoastem cele mai bune produse de curatenie cu care lucram deja de o lunga perioada. Produsele sunt concentrate si ofera eficienta dorita si o curatenie impecabila pe suprafetele aplicate. Astfel, nu vei da bani pe produse diluate, care se consuma rapid.
  1. Garantia lucrului bine facut – Experienta

Lucram in domeniul curateniei de multi ani, in care am invatat cum sa ne facem treaba cu profesionalism si seriozitate, cum sa comunicam cu clientii nostri pentru a afla toate nevoile si dorintele lor si cum sa devenim mai buni pe zi ce trece. Alegand echipa Cleaner 4 Real, alegi servicii de curatenie profesionale garantate.