Influenta unui spatiu de lucru curat asupra productivitatii angajatilor

15/2/2021
Majoritatea oamenilor isi petrec o buna parte din timp la birou. Spatiul de lucru are o mare influenta asupra performantei si productivitatii angajatilor, insa este si un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor. Tocmai din acest motiv, curatenia la locul de munca trebuie sa fie prioritara. Un birou curat va influenta sanatatea si bunastarea angajatilor, dar si eficienta acestora. Iti prezentam in continuare care sunt beneficiile pe care le poate aduce curatenia la locul de munca:

Creste productivitatea si motivatia angajatilor

Baza unei afaceri de succes este reprezentata de profesionalismul si productivitatea angajatilor. Concentrarea angajatilor este semnificativ diminuata daca spatiul de munca este aglomerat si dezordonat. Pentru a le spori productivitatea, ofera-le angajatilor tai un mediu de lucru curat si ordonat. Acest lucru ii va ajuta sa-si indeplineasca sarcinile in mod eficient.
 
Reduce stresul in randul angajatilor

Stresul reprezinta cea mai mare problema cu care se confrunta angajatii. Munca in sine, termenele limita sau problemele personale sunt pricipalele cauze care provoaca stresul insa, pe langa toate acestea, se mai adauga o sursa de stres si anume lipsa curateniei. Incaperile dezordonate si aglomerate scad din concentrare si deseori sunt un stres suplimentar pentru angajati, ceea ce ii face mai putin productivi.

Reduce riscurile de imbolnavire si impiedica raspandirea microbilor

Mobilierul si echipamentele din birou reprezinta medii propice pentru dezvoltarea germenilor si a bacteriilor. Un spatiu de lucru curat poate reduce considerabil riscul de imbolnavire a angajatilor.

Creeaza un spatiu primitor si creste calitatea aerului

Pentru a fi intr-o stare optima de functionare, creierul uman are nevoie de aer proaspat pentru oxigenare. Astfel, pentru confortul si sanatatea angajatilor, este necesar ca spatiile de lucru sa fie permanent aerisite.

Denota profesionalism

Este important sa tinem cont de faptul ca nu doar angajatii sunt cei care trec prin sediul afacerii noastre, ci si clientii, furnizorii, investitorii si publicul. Un spatiu de lucru curat si organizat inspira incredere, profesionalism si lasa o impresie buna despre angajator si companie.

Curatenia periodica intretine birourilor pe o perioada mai lunga de timp

Curatarea periodica a mobilierului si a echipamentelor din birou, cu produsele de curatare potrivite, va prelungi durata de viata a acestora. Curatenia periodica nu ofera doar un aspect curat si proaspat ci si intretinerea acestora intr-o stare buna pentru o perioada mai lunga de timp, ceea ce va aduce cu sine si economisirea de bani.

 
Pentru ca in final, rezultatele sa te multumeasca, trebuie sa ai in vedere cateva lucruri. In primul rand, trebuie sa alegi o firma de curatenie profesionala si cu experienta. Apoi, realizeaza impreuna cu aceasta un program de curatenie astfel incat intervalele de timp sa nu fie prea mari iar birourile sa fie bine intretinute. Nu uita sa prezinti clar ce asteptari ai astfel incat sa nu apara surprize neplacute pe parcurs.


Cleaner4Real ofera servicii de curatenie in birouri si sedii de firme in Cluj. Acest pachet de servicii este bine organizat si personalizat in conformitate cu necesitatile clientilor nostri.