Un mediu, pentru o viata sanatoasa

5/6/2016
In calitate de cetateni, angajati, beneficiari sau furnizori, ne placem sa ne cunoastem drepturile care ni se cuvin, in anumite situatii din viata.
In afara dreptului de a fi informat, mai exista si dreptul de a fi educat in spiritul respectului fata de igiena propriului nostru ambient, cu deosebirea ca educatia in spirit ecologic nu este doar un drept, este si o obligatie.

Trecerea ecologiei de la stadiul de simpla disciplina stiintifica la cea de problema a constiintei comune, reprezinta o realitate a zilele noastre. Lupta impotriva poluarii intregii planete solicita colaborare si cooperare internationala si de aceea depinde de noi daca vom trai intr-un mediu curat, sanatos si nepoluat. Sta in puterea omului sa ia masuri eficiente si sa gaseasca solutii  pentru a opri continuarea si agravarea acestui proces daunator.

De un mediu curat depinde mult viata si sanatatea noastra si mai ales a urmasilor nostri. Este nevoie de mai multa atentie si de mai multa responsabilitate din partea fiecarui cetatean pentru a trai intr-un mediu curat, pentru a respira aer curat, pentru a bea apa curata si pentru a putea folosi conditiile de viata pe care ni le ofera natura.

In calitate de firma de curatenie Cluj, in munca noastra punem un mare accent pe sanatatea mediului dar si a angajatilor nostri. Firma de curatenie Cleaner  foloseste numai instrumente si produse care au ca scop indepartarea alergenilor de orice tip, curatarea eficienta a suprafetelor si implicit protejarea mediului.