Sfaturi pentru o curatenie de primavara eficienta

15/3/2018
Curatenia generala sau curatenia de primavara presupune pregatirea pentru un nou sezon prin aruncarea obiectelor nefolosite si curatarea completa a casei. Este o operatiune ampla care are nevoie de timp atentie si de un numar mai mare de persoane pentru ca aaceasta sa fie realizata in timp util.

Alcatuieste un plan
Primul sfat consta in alcatuirea unui plan, care sa fie respectata in totalitate si care sa contina toate operatiunile pe care ne dorim sa le realizam. Acest plan ii va ajuta si pe cei care te ajuta sa stie care sunt operatiunile pe care trebuie sa le realizeze in fiecare camera.

Arunca obiectele inutile
In fiecare an aduni sau pastrezi obiecte pe care nu le folosesti deloc si de aceea este indicat ca la fiecare curatenie generala sa arunci aceste lucruri. Poate e vorba de haine pe care nu le mai porti, poate de vase pe care nu le folosesti dar care ocupa mult spatiu sau poate ai obiecte decorative care nu iti mai plac. In orice caz, oricat de greu ti-ar fi e indicat sa arunci aceste lucruri inutile si in acest fel vei evita aglomerarea casei. In plus, o casa care are foarte multe obiecte este mai dificil de curatat, necesita mai mult timp si efort.

Elibereaza camerele pe rand
Este mult mai usor sa faci curatenie atunci cand o camera nu este plina de lucruri si poti doar sa faci curatenie fara sa mai pierzi timpul si cu mutarea fiecarui lucru in parte.

Curata fiecare camera
Este important ca odata ce te-ai apucat de curatarea unei camere sa nu parasesti incaperea pana nu ai terminat. Acest lucru te va ajuta sa nu uiti de vreo operatiune pe care trebuie sa o realizezi.

Noi iti usuram viata! Daca vrei sa scapi de grija curateniei de primavara poti apela la serviciile noastre de curatenie din Cluj si casa ta va fi luna si bec intr-un timp record!