Sfaturi pentru mentinerea curateniei

30/9/2019
Este neplacut sa realizezi ca toata curatenia pe care ai facut-o ore in sir a rezista o scurta perioada de timp. In acest articol vei gasi cateva obiceiuri care te vor ajuta sa mentii curatenia atat acasa, cat si la locul de munca, o perioada cat mai indelungata:
  1. Utilizarea detergentului in cantitati corespunzatoare.

De cele mai multe ori, din dorinta de a scapa de pete si murdarie folosim o cantitate prea mare de detergent intr-o cantitatea de apa redusa. Acest lucru poate provoca mai mult rau decat bine. Reziduurile de detergent sunt ca un magnet pentru murdarie, suprafetele devenind lipicioase si urat mirositoare. Va recomandam sa cititi indicatiile de pe ambalaj si sa respectati intotdeauna cantitatile specificate.
  1. Utilizarea servetelelor dezinfectante.

Servetelele umede dezinfectante sunt o modalitate usoara de a indeparta rapid petele de dimensiuni mici. Aceste servetele de unica folosinta sunt ideale pentru baie, atunci cand trebuie doar sa stergi rapid chiuveta sau o alta suprafata. De asemenea, ele pot fi folosite pe orice alte suprafete din lemn sau metal din interiorul casei sau al biroului.  
  1. Depozitarea corecta a lucrurilor

Un alt obicei important in mentinerea curateniei este depozitarea lucrurilor. Va recomandam sa acordati o importanta deosebita atunci cand folositi sau mutati un obiect pentru a fi reasezat mereu in locul unde era initial. In acest mod, lucrurile vor ramane ordonate si bine organizate o perioada mai lunga de timp.
  1. Evitati acumularea hartiilor

Bonurile fiscale, facturile, notitele si alte hartii nefolositoare formeaza de cele mai multe ori o dezordine, atat la locul de munca, cat si acasa. De aceea, ar fi indicat ca macar o data pe saptamana sa aruncati sau sa reciclati hartia de care nu mai aveti nevoie. In acest fel, spatiul dumneavoastra va fi mai liber si mai curat.

Daca ati incercat toate aceste sfaturi si totusi nu reusiti sa mentineti curatenia, va sfatuim sa apelati la o firma de curatenie Cluj care sa va ofere servicii profesionale de curatenie frecvent. Va invitam sa intrati pe site-ul nostru si sa descoperiti oferta noastra de servicii.