Sfaturi pentru curatarea geamurilor fara urme

6/10/2022
Este normal sa iti doresti ca ferestrele tale sa arate la fel de impecabile ca in prima zi in care au fost montate. Lumina naturala este foarte importanta, iar ferestrele curate permit patrunderea unei canitati mai mari. Poate fi dificil sa gasesti modalitatea corecta de curatare a ferestrelor, iar noi Cleaner4Real iti vom ofei cateva sfaturi pentru a putea curata usor si corect ferestrele.

4 pasi pentru curatarea ferestrelor fara urme

1. 
Primul pas important pe care trebuie sa il faceti este alegerea detergentului. Trebuie sa evitati alegerea unui detergent pe baza amoniac sau alcool. La o prima impersie veti crede ca, curata geamul foarte bine dar, in realitate, poate lasa dungi si chiar o pelicula subtire care atrage parful si umezeala. Atunci cand aveti o pata care este dificil de curatat, puteti incepe procesul de curatare prin aplicarea unei cantitati de solutie pentru curatare geamuri chiar pe pata, apoi frecati cu o carpa curata si continuati sa stergeti geamul in mod normal.

2.  Exista si anumite urme, pete care sunt mai greu de curatat, cum ar fi lipiciul, sau cimentul care poate ajunge pe geamul dumneavoastra in cazul unei renovari. Curatarea acestor materiale este dificila si oricat de mult va tenteaza sa folositi o racleta sau un material dur pentru a le razui, trebuie sa evitati acest lucru pentru ca puteti lasa zgarieturi permanente pe geam.

3. Folositi o carpa din material moale, cum este microfibra atunci cand curatati geamurile. Aceasta este ideala pentru ca nu lasa urma si scame. Pentru a evita aparita dungilor este indicat sa frecati din mai multe directii.

4. Daca descoperiti ca aveti urme pe geam dupa ce ati terminat curatenie, pur si simplu clatiti geamul cu apa curata pentru a ajuta la indepartarea oricarei urme de solutii.

Daca nu aveti timpul necesar sa va curatati ferestrele puteti apela la serviciile noastre de curatenie. Indiferent de serviciul de curatenie de care aveti nevoie noi va putem ajuta. Gama noastra de servicii cuprinde: curatenie in scari de bolc, curatenie dupa constructor, alpinism utilitar, intretinere spatii verzi. Toata gama de servicii de curatenie este disponibila aici.