Sfaturi pentru curatarea geamurilor

24/6/2019
Chiar daca le privim din interior sau din exterior, ferestrele trebuie sa straluceasca!
Curatarea geamurilor este o sarcina care necesita facuta in mod frecvent deoarece ferestrele se murdaresc usor din cauza expunerii la elementele naturii. Daca ai facut curatenie in toata casa, insa gemurile sunt pline de urme si praf, atunci totul este in zadar. Ti-am pregatit cateva sfaturi utile despre curatarea gemurilor casei tale:


1.       Solutia de curatare a geamurilor


Solutia de curatare a geamurilor trebuie sa fie concentrata pentru o curatare mai usoara a suprafetelor patate. Daca solutiile profesionale sunt prea scumpe pentru bugetul tau, atunci iti spunem noi un truc interesant. Otetul este o solutie cu care nu vei da gres. Amestecat cu 4 parti de apa, pentru a scapa de mirosul intepator, otetul te va ajuta sa ai ferestre curate si stralucitoare.


2.       Materialul “carpei” de sters geamurile


Materialul “carpei” de sters geamurile trebuie ales cu grija pentru ca munca ta sa nu fie in zadar. Majoritatea materialelor lasa scame, iar acest lucru iti va ingreuna treaba. Insa exita solutii si pentru asta. Daca inca n-ai gasit materialul potrivit, un truc pentru asta este ziarul. Este o alegere simpla si este impresionant cat de repede si bine vei sterge ferestrele cu el.


3.       Momentul potrivit pentru curatarea ferestrelor


Zilele innorate sunt cele mai potrivite pentru stergerea geamurilor. Soarele usuca ferestrele inestetic, cu pete. De aceea, te sfatuim ori sa astepti o zi mai innorata, ori sa lasi curatarea geamurilor mai spre seara.


4.       Curatarea pe verticala sau pe orizontala?


Nu exista un secret al ferestrelor perfecte si de aceea uneori curatarea loc devine o munca grea. Dupa 10 minute in care le cureti, observi pe alocuri urme, ceea ce nu face altceva decat sa te enerveze. Uneori observam pata ca fiind din interior, insa ea este de fapt pe partea exterioara. Prin urmare, noi va sfatuim sa curatati geamurile pe orizontala in partea de interior si pe verticala in exterior. In acest fel, localizarea urmelor si petelor va fi mult mai usoara.
 
Va oferim servicii de spalare geamuri si fatade cladiri cu produse profesionale si personal calificat.