Servicii de curatenie in spatii comerciale

26/5/2020
Fiecare mediu, locuit sau frecventat de oameni are nevoie de o atentie deosebita atunci cand vine vorba de igiena. Dar ce se intampla cand spatiul este foarte mare, precum mall-urile si alte spatii comerciale?

Curatenia capata o noua amploare si trebuie executata cu frecventa crescuta, cu echipamente profesionale si de un numar mai mare de persoane.

Spatiul extins si numarul crescut de oameni care frecventeaza aceste locuri ne obliga sa acordam o atentie sporita curateniei. Nivelul curateniei poate determina aparitia unor boli, dar poate influenta intr-un mod pozitiv sau negativ parerea clientilor despre spatiu. Asadar, curatenia trebuie efectuata de o firma profesioanala, acre are la dispozitie un personal sufient care poate sa acopere o zona extinsa.
  • In acelasi timp, personalul trebuie sa fie instruit pentru a curata in mod eficient si frecvent zonele precum grupurile sanitare, zonele de depozitare a deseurilor si spatiul unde se mananca.
  • In primul rand, acest tip de serviciu ajuta la crearea unui mediu placut pentru cleinti si pentru angajati, un mediu in acre toata lumea se simte confortabil. Spatile de circulatie si grupurile sanitare sunt cele care pot crea reticenta si chiar desconfort in randul amandurora. Verificarea lor periodica este necesara chiar recomandata, precum si intretinerea continua.
  • In al doilea rand, este recomandat ca spatile comerciale sa fie intretinute continuu cu solutii si echipamente de specialitate. Frecventa cu care este realizata curatenia se va observa in fiecare zi in funtie de uzura spatiului.
  • In ultimul rand, instruirea personalului si solutile folosite trebuie sa stea la dispozitia personalaului tot timpul pentru ca acesta sa nu utilizeze alte produse neprofesionale, in lipsa celor bune.

Firma noastra, Cleaner4Real, va pune la dispozitie servicii de curatenie Cluj de calitate pentru spatii comerciale, locuinte, gradini, birouri.