Provocarea #TrashTag

6/5/2019
#TrashTag este cea mai recenta provocare lansata pe retelele de socializare care a luat amploare atat la nivel global, cat si  la nivel national. Provocarea ii incurajeaza pe tineri sa iubeasca si sa protejeze mai mult mediul inconjurator prin strangerea gunoaielor din spatiile apropiate.

Provocarea a luat nastere cu un colaj format din doua poze „before and after” cu hasteg-ul #Trashtag, postata de un tanar si apreciata de milioane de internauti. TrashTag s-a raspandit rapid in mediul online, mii de tienri curatand plage, parcuri, drumuri si alte spatii pline de gunoaie. Provocarea TrashTag trage un semnal de alarma si creste gradul de constientizare asupra cantitatii enorme de deseuri pe care le producem si care ajung in spatiile ce ne inconjoara.

Ne-am alaturat si noi provocarii #TrashTag si sustinem intiativa de a curata mediul inconjurator si de a avea mai multa grija de tot ce ne inconjoara. Asadar, echipati cu manusi si saci am curatat spatiile din jurul birourilor noastre, am realizat colajul „before and after” si l-am promovat pe retelele de socializare pentru a-i incuraja si pe prietenii nostri sa faca acelasi lucru.

Cleaner 4 Real este alaturi de toti cei care fac parte din provocarea #Trashtag atat la nivel national, cat si la nivel global cu speranta ca aceasta initiativa va avea un impact major asupra lumii.

Te invitam si pe tine sa te alaturi provocarii #TrashTag si impreuna sa curatam planeta!