Noile servicii Cleaner 4 Real

17/12/2019
Din dorinta de a ne multumi clientii, am largit gama noastra de servicii cu urmatoarele optiuni:
  1. Servicii de inchiriere personal
Leasing-ul de personal permit clientilor nostri sa aiba acces rapid la forta noastra de munca preselectata si calificata. Asadar, este foarte simplu acum sa transformi cheltuieli de personal in cheltuieli cu servicii de curatenie.
Prin intermediul acestui serviciu, realizam toate procesele de gestiune a resurselor umane si activitatile administrative pentru personalul inchiriat.
  1. Curatenie in fabrici, depozite, hale
Datorita experientei noastre in domeniul curateniei, ne-am creat si experienta in organizare a personalului disponibil. Tehnicile noastre au devenit mai eficiente pentru a executa lucrari de mari dimensiuni. In acest sens, va punem la dispozitie serviciul de curatenie in fabrici, depozite si hale, pentru curatarea peretilor, tavanelor, corpurilor de iluminat suspendate: executia acestor lucrari se va efectua de pe schele, scari rabatante si/sau cu alpinism utilitar.  Pentru pardoseli se utilizeaza mecanisme automatizate si pentru pereti, detergent sub presiune.
 
  1. Servicii Handyman & Facility management
Pentru acele momente in care ai de rezolvat probleme mici, da nu dispui de timpul necesar sau de uneltele de care ai nevoie, noi iti dam o mana de ajutor. Pentru acest serviciu, v-am pregatit mesteri priceputi care raspund la nevoile tale de montaj, reparatii, vopsire etc. De asemenea, montam si intretinem instalatii de racire, climatizare, electrice, incalzire, sanitare, tamplarie, zidarie si lacatuserie.
 
  1. Aprovizionare consumabile
Pe langa serviciile de curatenie, ne ocupam de aprovizionarea cu produse profesionale de curatenie, precum consumabile (sapun, detergent, hartie igienica, servetele, rezerve), echipamente specifice (dispensere de sapun, uscatoare de maini si odorizante) si produsede curatenie (mopuri, lavete, cosuri de gunoi, saci menajeri, perii de wc si site de pisoar).
 
  1. Echipamente Protectia muncii
Pentru a va desfasura activitatea in siguranta si confort, va furnizam echipamente individuale de protectie sau lucru. Va punem la dispozitie echipamente pentru protectia ochilor, masti de sudura, masti de protectie respiratorie reutilizabile, casti de protectie, manusi cauciucate de protectie, salopete, bocanci de protectie cu bombeu metalic.

Pentru mai multe detalii legate de servicii de curatenie Cluj, apeleaza numarul de telefon 0740405381.