Dezinfectarea spatiilor prin pulverizare sau nebulizare

21/8/2020
Luand in considerare contextul actual, dezinfectarea spatiilor comerciale, spatiilor de lucru si nu numai, a devenit mai mult decat necesara. Dezinfectarea trebuie sa fie realizata corespunzator pentru a nu pune in pericol viata persoanelor din acel spatiu.
Recent, la cerinta clientilor nostri, am introdus serviciul de dezinfectare prin pulverizare sau nebulizare.  Sistemul de nebulizare este compus dintr-un aparat generator de vapor, care transforma lichidele in aerosoli, care la randul lor, acționeaza ca un puternic igienizator.
  1. Echipament de protectie

Nebulizarea este realizata de catre personalul nostru specializat in servicii de curatenie profesionala si care este echipat corespunzator. Asadar, persoana responsabila de dezinfectare va purta combinezon, botosei si masca de protectie, conform prevederilor legale.
  1. Substante de curatare si dezinfectare eficiente impotriva COVID-19

Produsele utilizate in dezinfectarea spatiilor prin nebulizare, curata si dezinfecteaza in acelasi timp. De asemenea, ele contin substante care actioneaza impotriva noului Coronavirus si astfel va protejeaza de riscul imbolnavirii.
Produsele utilizate sunt profesionale, astfel efectul lor este garantat.
  1. Dezinfectarea spatiilor greu accesibile

Nebulizarea sau pulverizarea dezinfectantului va permite patrunderea substantelor in locuri greu accesibile, asadar procesul de dezinfectie va fi unul mult mai eficient.
Daca in mod normal, curatarea si dezinfectarea suprafetelor se realiza cu instrumente de curatenie traditionale, precum buretei, laveta si substante de curatenie din comert, dezinfectarea prin nebulizare este o curatenie la un alt nivel. Patrunde in spatiile greu accesibile, pe care nu le observi sau la care nici nu te-ai gandit vreodata ca trebuie dezinfectate, dar care pot ascunde nenumarate bacterii si microbe.
  1. Program de dezinfectie

Recomandam ca acest serviciu sa fie realizat in mod permanent, la un anumit interval de timp. Acest interval il puteti stabili cu echipa noastra, in functie de supratata spatiului si numarul de persoane care lucreaza acolo.
 
Trebuie sa avem grija de sanatatea noastra si a celor din jur! Alege echipa Cleaner 4 Real pentru servicii de curatenie Cluj!