De ce este important sa curatam tapiteria masinii?

2/7/2018
Pentru multi dintre voi masina reprezinta mai mult decat un mijloc de transport deoarece va petreceti o mare parte din timp conducand prin orasele aglomerate. Curatenia masinii este de multe ori neglizate, din simplul fapt ca mizeria din interiorul acesteia nu este atat de vizibila ca cea de pe caroserie.

Datorita faptului ca petrecem zilnic un numar mare de ore in masina, e esential ca cel putin de 5 ori pe an sa efectuam o curatenie in detaliu a interiorului masinii. De obicei, tapiteria masinii este curatata mai rar deoarece presupune un efort mult mai mare in comparatie cu spalarea covoraselor din cauciuc.

Curatarea exteriorului masinii reprezinta activitatea principala care este efectuata cel putin odata pe luna, lucru care are ca si rezultat neglijarea curateniei din interiorul masinii, in special ceea ce priveste tapiteria.

O masina curata iti va asigura tie si celor dragi un mediu sanatos, in special in zilele in care calatoriti mult. Iar un mediu curat si sanatos iti va oferi si o stare de bine, sporind confortul resimtit.

Chiar daca nu este atat de evident, tapiteria unei maisini se murdareste foarte repede deoarece este unul dintre cele mai uzate parti ale masinii. Tapiteria se umple de praf, care favorizeaza aparitia bacterilor ce pot declansa alergii.

Pe langa praful care se depune, exista mici accidente in care se varsa mancare sau lichide in masina. Acest lucru este foarte inalnit, iar curatarea temporara va face pata sa dispara dar nu in intregime deoarece aceasta patrunde in interiorul tapiteriei.

Curatarea periodica si corecta a masinii are ca si rezultat prelungirea timpului de folisera datorita conditiilor bune in care a fost pastrata. Acest lucru va creste valoarea masinii si in eventualitatea in care decideti sa o vindeti procesul va fi mult mai usor.

Serviciile noastre de cosmetica auto Cluj cuprind:
  • polishare
  • tratamente
  • eliminare urme
  • aspirarea completa a interiorului si a portbagajului
  • curatarea integrala a tapiteriei (plafoniera, usi, scaune, mocheta, portbagaj)
  • curatarea si (siliconarea la nevoie) a bordului si a tuturor elementelor interioare
  • spalarea geamurilor