Curatenia dupa renovare sau reamenajare

16/5/2018
In urma fiecarei renovari, casa sau apartamentul tau trebuie sa treaca printr-un proces minutios de curatenie deoarece spatiul a fost expus la murdarie, praf si substante nocive. Numita su curatenia dupa constructor, acest tip de serviciu este ideal in momentele acelea in care te muti sau renovezi si vrei sa economiseti putin timp pentru a rezolva si alte probleme, poate mai importante.

Ai parte de servicii profesionale
E important de stiut faptul ca exista zone din casa care pot fi foarte afectate dupa zugravire, vopsire, schimbarea pardoselii, gresiei sau faiantei. In special atunci cand se lucreaza cu vosea trebuie sa fi pregatit ca vor exista zone pline de vopsea, care trebuie curatate deoarece au un aspect inestetic.

Noi iti oferim urmatoarele servicii, care sunt efectuate de un personal calificat la fiecare sesiune de curatenie dupa constructor in Cluj:

Aspirarea si curatarea suprafetelor si a podelelor ajuta la eliminarea prafului excesiv si a murdariei care s-a depus.
Spalarea manuala sau mecanica a podelelor, si a altor suprafete este necesara deoarece se poate depune vopsea sau ulei in urma lucrarilor. In acelasi timp atunci cand schimbi pardoseala e important sa o cureti si sa o speli cu multa atentie pentru ca aceasta sa isi pastreze aspectul in timp.
Curatarea vopselei ramase pe geamuri, usi, tocuri si a altor suprafete contribuie la mentinerea aspectului initial, fara a le afecta.
Spalarea geamurilor si a pervazelor este esentiala pentru aerisirea corecta a casei.
Indepartarea petelor de vopsea lavabila si ciment de pe toate suprafetele, in special de pe podea sau de pe intrerupatoare.
Spalarea faiantei din bai si bucatarii pentru revenirea la aspectul initial al acesteia.
Spalarea si dezinfectarea grupurilor sanitare si a bucatariilor constribuie la distrugerea bacterilor si germenilor care au aparut in timpul renovarii datorita prafului depus si a traficului intens.
Curatarea plintelor, caloriferelor, prizelor si a întrerupatoarelor de praf si de vopsea.

Economisesti timp
Un aspect avantajos al acestui tip de serviciul consta in eficienta acestuia, care iti permite sa te ocupi si de alte activitatii in timpul ei. O astfel de curatenie necesita prezenta si implicarea unei echipe mai mari, de 3-4 persoane care sa curete in mod simultan mai multe zone. In acest fel, curatenia dupa constructor este o activitate care nu dureaza foarte mult si care iti transforma casa in acasa.