Curatenia de primavara – Firma de curatenie Cluj

11/4/2019
Venirea primaverii vesteste temperaturi putin mai ridicate, plimbari in aer liber si curatenia de primavara. Pentru ca Pastele este la mai putin de o luna distanta, ne-am gandit sa-ti venim in ajutor cu cativa pasi pentru curatenia de primavara:
 
  1. Deschide geamurile
Daca pe intreaga perioada a sezonului rece, am deschis geamul doar pentru cateva minute sa aerisim casa, odata cu venirea primaverii geamurile pot fi lasate deschise ore in sir. Lasa aerul proaspat sa-ti inunde casa, si scapa de bacteriile prezente in aerul inchis.
  1. Arunca lucrurile nefolositoare
De multe ori, avem tendinta de a pastra lucruri pe care nu le folosim sau le folosim extrem de rar. Curatenia de primavara este prilejul perfect pentru a face o selectie intre lucrurile folositoare si cele care doar ocupa spatiu in casa ta. Un spatiu aerisit, curat si ingrijit va avea un aspect placut si va fi extrem de benefic pentru sanatatea ta.
  1. Sterge praful si murdaria de pe suprafata mobilei
Stim ca o faci de obicei, insa nu putea lipsi de pe lista stergerea prafului si a murdarii de pe suprafata mobile. Pentru a obtine o curatenie completa, corpurile de mobile trebuie sa luceasca.
  1. Curata covoarele si pardoselile
Covoarele si pardoselile mentin pe suprafata lor o cantitate mare de bacterii si murdarie.  Curatenia generala de primavara ar trebui sa fie facuta in profunzime si sa indeparteze in totalitate murdaria. Acest lucru fiind extrem de benefic pentru sanatatea ta.
  1. Sterge geamurile
Dupa ce am eliminat toata murdaria si bacteriile din casa, pasul final este stergerea geamurilor. Aces lucru fiind considerat un “touch” final, care iti va transforma casa intr-un loc aerisit, curat si luminous.
  1. Bucura-te de o casa curata
Acum ca totul arata curat, rasfata-te cu o bautura racoritoare stand pe canapea si admira-ti locuinta.
Firma de curatenie Cluj Cleaner 4 Real vine in ajutorul vostru cu servicii curatenie cluj cu echipamente si solutii profesionale pentru o curatenie exemplara.
Apeleaza cu incredre la serviciile noastre de: