Cum sa cureti corect bateria de culoare neagra

21/3/2022
Cu siguranta ai vazut cel putin un design interior care presupune alegerea bateriei de culoare neagra pentru baie si bucatarie. Daca te-ai gandit sa alegi si tu acest tip de baterie sau ai facut deja aceasta schimbare, este important sa stii ca aceasta necesita un mod diferit de curatare fata de bateria obisnuita cu finisaj metalic. Citeste acest articol si afla cum poti sa cureti corect bateria de culoare neagra!

Dupa cum probabil ai observant deja, spre deosebire de robinetii obisnuiti, cei negrii au un finisaj mat, tocmai pentru a da impresia unei culori negre total, fapt ce ii face sa fie mai sensibili la produsele de curatenie special concepute pentru curatarea baii sau bucatariei. Produsele pe care trebuie sa le eviti atunci cand cureti robinetii de culoare negru mat sunt urmatoarele:
  • Materiale abrazive sau care pot zgaria;
  • Solutii si detergent ce contin substante chimice;
  • Inalbitori;
  • Solutii pentru luciu sau ceara;
  • Solutii cu acid, chiar daca sunt realizate in casa.
Cum se curata de fapt acest tip de baterie? Desi pana acum poate iti suna ca fiind un proces complicat, curatarea acesteia este printre cele mai simple metode de curatare. Tot ce trebuie sa faci e sa cureti bateria cu apa, folosind o carpa moale din microfibra, pentru a nu o zgaria.

Atunci cand vine vorba de depunerile de calcar, metoda de curatare nu se schimba, insa trebuie sa oferi o atentie mai sporita curatarii bateriei. Daca stii ca apa locuintei tale este una mai dura, va trebui sa cureti mai des bateria pentru a evita depunerea calcarului.

Bateriile de culoare negru mat ofera incaperii un aer modern, minimalist, dar in acelasi timp elegant si se potrivesc cu o varietate de culori. Daca iti doresti o curatare realizata corect si o durata de viata prelungita a bateriilor din locuinta ta, poti apela la servicile noastre de curatenie, iar profesionistii nostri se vor asigura ca acestea sunt curatate corespunzator!