Criterii pentru alegerea firmei de curatenie

25/2/2019
 
Intr-un mediu in care lucreaza mai multe persoane, curatenia nu este o chestiune optionala ci una obligatorie. Pe langa aspectul estetic si mediul placut, frecventa curateniei poate influenta sanatatea angajatilor. Si ce angajator isi doreste angajati bolnavi si implicit multe concedii medicale. Dar cum alegi cea mai buna firma de curatenie?
Ti-am pregatit cateva aspect de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi firma de curatenie pentru compania ta:
  1. Experienta in domeniu
Asa cum este in cazul oricarui domeniu, experienta profesionala isi spune cuvantul in fata provocarilor. Este important ca firma aleasa de tine sa nu fie la inceput, pentru a nu intampina probleme minore, care pe parcurs pot deveni grave. Datorita serviciilor prestate pana acum, noi am acumulat o experienta vasta in domeniu si suntem gata sa impartasim cu voi din profesionalismul dobandit in toti acesti ani.
  1. Produsele profesionale
Produsele utilizate in serviciile de curatenie sunt un aspect extrem de important deoarece daca nu sunt alese corespunzator acestea pot provoca dezastre precum distrugerea suprafetelor de lucru, tapiteriei sau a pardoselii.
  1. Personal calificat
Pentru ca serviciile prestate sa se ridice la nivelul asteptarilor tale, calificarea personalului trebuie sa fie corespunzatoare. Echipa noastra stie asta si de aceea calificarile sunt o prioritate pentru noi.
  1. Echipamente tehnice
Timpul este importanta intr-o companie, asadar serviciul de curatenie trebuie sa fie unul eficient si rapid pentru a nu intrerupe activitatile zilnice alea angajatilor. De aceea, echipamentele folosite trebuie sa aiba o calitate superioara sis a poata acoperi mai multe tipuri de servicii.

Noi, firma de curatenie cluj Cleaner4Real, avem o experienta vasta in domeniul curateniei si va oferim servicii de calitate datorita personalului nostru calificat si celor mai bune solutii profesionale.