Secrete pentru o baie mereu curata

9/2/2018
Este foarte cunoscut faptul ca majoritatea microbilor din locuinte si birouri se ascund in baie. Din aceasta cauza, este foarte importanta mentinerea curateniei in baie, precum si dezinfectarea si aerisirea ei in mod regulat.

Pentru a mentine baia curata luna cat mai mult timp, exista o serie de secrete pe care este important sa le stiti si sa le aplicati pentru o viata sanatoasa. In primul rand, inainte de a incepe curatenia propriu-zisa, va sfatuim sa utilizati o carpa sau un burete umed pentru a strange toate firele de par existente pe obiectele din baie.

De asemenea, este foarte important sa stiti faptul ca este bine sa incepeti curatenia de sus in jos, mai exact de la tavan spre podea. Pentru a scapa de toate microorganismele patogene, este esential sa curatati toate dulapurile, oglinda, faianta, robinetii, chiuveta, cada, toaleta si la final gresia.

In fiecare baie se regaseste, in mod obisnuit, un dulapior cu produse cosmetice caruia trebuie sa i se acorde o atentie deosebita deoarece acesta este un loc unde se dezvolta foarte multi microbi. Va sfatuim sa spalati si sa curatati regulat recipientele pentru cosmetice pe care le folositi zilnic pentru a evita eventualele situatii neplacute care pot aparea.

Totodata, urmele de sapun sau alte urme de pe faianta sau chiuveta pot fi usor indepartate cu o carpa inmuiata in otet. Va sfatuim ca indiferent de solutia pe care o folositi pentru curatarea obiectelor sanitare, sa o lasati sa actioneze timp de cateva minute pentru a fi cat se poate de eficienta.

Bateriile de la chiuveta si dus pot fi curatate foarte usor si rapid cu ajutorul pastei de dinti. Se aplica pasta de dinti, se curata, dupa care se sterge cu o carpa inmuiata in otet si acestea vor straluci cu siguranta.

Pentru servicii curatenie Cluj profesionale si executate intr-un mod foarte eficient, va stam la dispozitie in permanenta cu preturi foarte avantajoase!